Vocalio: Több, mint rádió

apps-hamarosan

A Vocalio mobil alkalmazásról

A Vocalio nevű mobil alkalmazás Magyarország első olyan rádiós alkalmazása, amely többet nyújt, mint egy egyszerű rádió! A telefonba épített GPS illetve a felhasználók által bejelölt preferenciák segítségével személyhez illetve helyhez kötött hirdetéseket ajánl a rendszer a hallgatók számára. Az alkalmazásba épített térkép segítségével lehetővé válik az útinformációk könnyed elérése, valamint a hallgató helyzetét felhasználva letölthető kuponok teszik lehetővé, hogy a hallgatók pénzt takarítsanak meg utazásaik során.

A célcsoport elérése még sosem volt ilyen egyszerű és gyors!

A Vocalio alkalmazás egyik fő előnye, hogy a hirdetők könnyedén elérhetik célcsoportjukat, anélkül, hogy előzetes felméréseket, piackutatást hajtanának végre. Így megkerülhető a felesleges pénzkiadás, mert Nálunk a hallgatók keresik meg Önt.

A Vocalio felhasználói megadják az általuk kedvelt kategóriákat, így csak a számukra releváns hirdetéseket, akciós ajánlatokat fogják megkapni az alkalmazáson keresztül.

Hirdetői szempontból a Vocalio hatékonyságának titka abban rejlik, hogy a hallgatók nem véletlen hallják az Önök hirdetéseit, a témák kiválasztása tudatosan történik.

Hirdetés személyre szabva az Ön igényeinek megfelelően

A hirdetés feltöltői hanganyag illetve szöveg formájában is feltölthetik hirdetéseiket, melyekhez minimum egy kategóriát rendelnek, így érve el a megfelelő célcsoportot.

A hirdetés feltöltése során bejelölhető, hogy mely városokban/régiókban kívánják elérni célközönségeiket, így biztosítva, hogy csak a megfelelő személyekhez jusson el a kínálatuk.

Nálunk Ön határozza meg, hogy mely idősávban és milyen rendszerességgel jelenjen meg a hirdetése.

A hirdetéshez több kép tölthető fel, melyet a hallgató megjeleníthet vagy letölthet Kuponjaim menüpontjába – ezek lehetnek kuponok, kedvezményre jogosító kártyák, akciók, menüsorok vagy bármi, amit Ön közzé szeretne tenni, és ami megjelenik a hirdetéseket tartalmazó listában.

Mindezek segítségével lehetővé válik, hogy a hirdető maga szabja meg, hogy mikor, hol, kinek és milyen formában kívánja eljuttatni hirdetését.

Árak: 1=1=1

Kredit és megjelenés alapú rendszerünkben 1 Kredit 1 Forintnak felel meg és 1 megjelenést lehet megvásárolni vele.

A Vocalio hirdetési árazása így könnyen kalkulálható.

 

Példa a kalkulációra:

Az első évben a Vocalio várhatóan 5000 felhasználóval fog rendelkezni az egész országban.

Egy 1 hónapig tartó hirdetés, mely mondjuk Szeged és 50 km-es környékén releváns, az 5000 főből várhatóan elér körülbelül 250 főt az 5000-ből. Így a hirdetőnek 250 fő*30 napnyi kreditet kell vásárolnia a hatékony megjelenéshez. Ez összesen 7500 Kredit, vagyis 7500 forint összeget jelent a hirdető számára, ami kifejezetten kedvező ár. Azért választottuk a kredit alapú megoldást a forint alapú helyett, mert így a fel nem használt kreditek (pl.: hirdetés inaktiválása miatt) könnyedén átcsoportosíthatóak, átmozgathatóak, szétoszthatóak másik hirdetések között és megkönnyítik a számolást is.


 

További szolgáltatásaink

Spot-gyártás (30mp hosszúságú hanganyag): 15.000 Ft+Áfa

Szövegírás: 5.000 Ft+Áfa/óra

Kreatív, kupon design készítése: 10.000 Ft+Áfa/db