Vocalio: Több, mint rádió

apps-hamarosan

A célcsoport elérése még sosem volt ilyen egyszerű és gyors!

A Vocalio alkalmazás egyik fő előnye, hogy a hirdetők könnyedén elérhetik célcsoportjukat, anélkül, hogy előzetes felméréseket, piackutatást hajtanának végre. Így megkerülhető a felesleges pénzkiadás, mert Nálunk a felhasználók keresik meg a hirdetőt.

A Vocalio felhasználói megadják az általuk kedvelt kategóriákat, így csak a számukra releváns hirdetéseket, akciós ajánlatokat fogják megkapni az alkalmazáson keresztül.

Hirdetői szempontból a Vocalio hatékonyságának titka abban rejlik, hogy a hallgatók nem véletlen hallják a hirdetéseket, a témák kiválasztása tudatosan történik.

Ön is szeretné, ha hirdetései csak a kijelölt célcsoporthoz jutnának el?

Alkalmazásunk segítségével Mi találjuk meg Önnek a célközönséget!

Hirdetései nehezen jutnak el a megfelelő emberekhez? A mai információ-rengetegben nehéz kiszűrni, hogy hol és mikor érdemes megcélozni a célközönséget!

Segítségünkkel egyszerűen és gyorsan elérheti célcsoportját!

Csak pár kattintás és már terjed is hirdetése pontosan ott és akkor, ahol, és amikor kell!

REGISZTRÁLJON MOST!

Hogyan?

Hirdetés személyre szabva a hirdető igényeinek megfelelően!

A hirdetés feltöltői hanganyag illetve szöveg formájában is feltölthetik hirdetéseiket, melyekhez minimum egy kategóriát rendelnek, így érve el a megfelelő célcsoportot.

A hirdetés feltöltéséhez meg kell adnia a hirdetés nevét valamint a kategóriát, hogy így lehetővé váljon a célcsoport elérése. Lehetőség van hang file (wav, mp3, mp4) vagy szöveges hirdetés (max. 300 karakter+ 1 link) feltöltésére. Ön adja meg, hogy hirdetése mely városokban/régiókban jelenjen meg: a hirdetés feltöltése során bejelölhető, hogy mely városokban/régiókban kívánják elérni célközönségeiket, így biztosítva, hogy csak a megfelelő személyekhez jusson el a kínálatuk.

Nálunk a hirdető határozza meg, hogy mely idősávban és milyen rendszerességgel jelenjen meg a hirdetése.

A hirdetéshez több kép tölthető fel, melyet a hallgató megjeleníthet vagy letölthet Kuponjaim menüpontjába – ezek lehetnek kuponok, kedvezményre jogosító kártyák, akciók, menüsorok vagy bármi, amit a hirdető közzé szeretne tenni, és ami megjelenik a hirdetéseket tartalmazó listában.

Mindezek segítségével lehetővé válik, hogy a hirdető maga szabja meg, hogy mikor, hol, kinek és milyen formában kívánja eljuttatni hirdetését.

A hagyományos spot megjelenési lehetőségeken kívül vállaljuk a hirdetésekhez tartozó plusz információként megjelenő szövegek, képek elkészítését.

A saját ötletből született és a pályázatnak köszönhetően megvalósult alkalmazás jövőbeli kiváló működéséhez azonban szeretnénk, hogy az alkalmazásunk ötletét az Önök kiváló hirdetési és hirdetésszervezési tapasztalataival ötvözni tudjuk a biztos siker érdekében.

Amennyiben a fentebb leírtak alapján úgy vélik, hogy az alkalmazásunk sikeres lehet a hazai piacon és szívesen működnének együtt velünk, mint jövőbeli névadó szponzoraink vagy befektetőink örömmel vennénk, ha felkeresnék csapatunkat.

Árak:  1=1=1

Kredit és megjelenés alapú rendszerünkben 1 Kredit 1 Forintnak felel meg és 1 megjelenést lehet megvásárolni vele.

A Vocalio hirdetési árazása így könnyen kalkulálható.

Példa a kalkulációra:

Az első évben a Vocalio várhatóan 5000 felhasználóval fog rendelkezni az egész országban.

Egy 1 hónapig tartó hirdetés, mely mondjuk Szeged és 50 km-es környékén releváns, az 5000 főből várhatóan elér körülbelül 250 főt az 5000-ből. Így a hirdetőnek 250 fő*30 napnyi kreditet kell vásárolnia a hatékony megjelenéshez. Ez összesen 7500 Kredit, vagyis 7500 forint összeget jelent a hirdető számára, ami kifejezetten kedvező ár. Azért választottuk a kredit alapú megoldást a forint alapú helyett, mert így a fel nem használt kreditek (pl.: hirdetés inaktiválása miatt) könnyedén átcsoportosíthatóak, átmozgathatóak, szétoszthatóak másik hirdetések között és megkönnyítik a számolást is.

REGISZTRÁLJON MOST!TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

Spot-gyártás (30mp hosszúságú hanganyag): 15.000 Ft+Áfa

Szövegírás: 5.000 Ft+Áfa/óra

Kreatív, kupon design készítése: 10.000 Ft+Áfa/db